Whocopied.me
Abu Dhabi
Destinationer, Forenede Arabiske Emirater

3 Emirater på 3 dage

Burj Al Arab langs Jumeirah Beach
Jeg har lige rejst rundt i 3 Emirater på 3 dage. Det er ikke umuligt, fordi de ligger med meget kort afstand til hinanden. De Forenede Arabiske Emirater består af 7 Emirater i alt. Jeg besøgte Ras Al Khaimah, Dubai og Abu Dhabi, som udover at være en Emirat også er hovedstaden. Der er en god times kørsel mellem hver by på en god dag uden trafik – men hvornår er det lige der er det dernede…. Det er de vildeste jeeps og sportsvogne, som rædser forbi en på motorvejen både højre og venstre udenom uden at blinke eller kigge sig over skulderen. Her i landet kigger du kun fremad!
Uanset hvilken Emirat jeg besøgte blev jeg mødt med en gæstfrihed og service, som jeg ikke har oplevet siden jeg rejste rundt i Thailand for et par år siden. Mit formål med rejsen var at inspicere hoteller og resorts i forskellige kategorier i de 3 Emirater, så jeg kan lave nye produkter hos rejsebureauet FindMinRejse.dk og rådgive danskere i at rejse derned, så rejsen og forventninger stemmer overens. Du kan bare ikke forestille dig hvor søde og rare og imødekommende de var. Alle stederne jeg besøgte og så var utroligt flotte og meget høj standarder. Alt er nyt og moderne. Det er skønt at vide, som rejsekonsulent at ens gæster kommer frem til noget lækkert på deres ferie.
Lækkert er også deres buffeter, du skal have god selvdisciplin for ikke at spise for meget mad.

Den lækreste dessert buffet
Det er et lidt specielt land at rejse rundt til, men jeg kan nu kun anbefale det, fordi året rundt skinner solen og vandet er varmt. Servicen er i top og du kan blive max forkælet. Livstilen er afslappet og du får på en gang luksus, varme og den Arabiske mystik, samt det bedste fra hele verden er samlet her. De vil overgå alt og alle frem mod Expo 2020 i Dubai og med alle deres oliepenge, er der ingen som holder dem tilbage.

Hotel Intercontinental's marina, pool og privat strand i Abu Dhabi

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply helles-univers.dk 13. november 2016 at 18:26

  Hej Bettina
  Hvilket sted fik du det bedste indtryk af?
  Mvh. Helle

  • Reply Bettina Arknaes 14. november 2016 at 08:34

   Hej Helle

   Det er et godt spørgsmål du der stiller 🙂
   Ras al Khaimah (RAK) kender få til og dem der kender til Emiraten har sikkert opholdt sig på et hotel med All-Inclusive eller en af forlystelsesparkerne langs kystvejen. Men byens centrum har mere at byde på med markeder, Malls, havn, huse osv.
   Dubai er der bebyggelse overalt. Her forsøger alle at overgå hinanden. Mange virksomheder har et kontor i byen pga. free trade, hvilket byen altid har har haft, men nu er handlen vokset væk fra Dubai Creek til til ned langs hele kysten – næsten sammenvokset med Abu Dhabi. Dubai har både private og offentlige strande. Du kan også finde billigere hoteller, men mest er der 5 stjernede hoteller/resort. Det fedeste jeg besøgte dernede hedder Anantara Resort & Spa på The Palm. Men ellers ville jeg bo inde i den oprindelig by Deira.
   Abu Dhabi er deres hovedstad her er pænere og mere chik. Den er vis coolness over Emiraten.

  Del din mening og tanker i kommentarfeltet :-)