Whocopied.me
Fiat 500 klub
Italien

Kom til klubtræf i ROM

Det er weekend og solen skinner. Alle de køregale italienere med respekt for sig selv er ude at køre en tur. Nogle vælger familien, men dem vi mødte ved Colosseum de havde valgt deres passion sammen med deres venner.

Fiat 500 klub

Fiat 500 klubtræf i Rom

Kom til klubtræf i Rom og sidde der på bagsædet og køre rundt i den gamle by, hvem drømmer ikke om det. Alle øjne hvilede på dem og drømte sig for en kort stund langt væk. Denne lille sjove bil med masser af charme. I Danmark er det sjældent jeg ser en ægte Fiat 500, men i Italien kan man vist næsten få dem foræret.

Scooter mænd kigger

Vespa klubtræf ved Colosseum

Jeg elsker at køre på scootere og jeg ville gerne have haft en tur på en af de flotte Vespa’er rundt i Rom? Jeg startede med at køre på scooter som 23-årig på Samos, hvor jeg arbejdede som rejseleder for Solrejser, men det er en anden historie. Hvor heldig har man lov at være. Netop kommet ud fra Colosseum på vej hen til Arch of Constantine får vi øje på en masse scootere, som majestætisk kommer kørende rundt om Colosseum. Det er en Vespa Klub på søndagsudflugt. Det er som at være midt i en filmscene. De flotte italienske mænd kører med stolthed hen og parkerer deres Vespa lige ved siden af os. De taler højt og gestikulerende og armene flyver rundt i luften. Vi bliver et øjeblik og kigger på dem og studere beundrende deres flotte scootere, inden vi går videre til næste spændende seværdighed i smukke Rom.

Scooter på række

Previous Post Next Post

No Comments

Del din mening og tanker i kommentarfeltet :-)