Hvad mere kan man ønske sig end, når ens passion og arbejde smelter sammen og bliver til et.

Jeg elsker at rejse og opleve nye steder og se nye kulturer. Min tidligere chef Iben Hofstede i Kunsthal Aarhus skrev til mig i et afskedssbrev meget smukt “Kære Bettina – at rejse er at leve, men for dig er at leve at rejse” Ja, sådan er det. Jeg rejser hele tiden på eventyr med min familie og mine venner.

Det kan være et mikroeventyr ved Gudenåen eller en roadtrip i Italien eller opdagelsesrejse i Asien.

Jeg er afhængig af at rejse – hvad er din last?

Og pludselig smeltede passion og arbejde sammen til et fedt arbejde, som Travel planner hos en af Danmarks ældeste arbejdspladser https://www.stibo.com/, hvor jeg har de sødeste kollegaer.

Jeg er meget lykkelig.

Den handler om arbejdsglæde – egentlig handler det ikke om mig, men om at gå glad på arbejde og føle sig værdsat og være en del af noget større. Det er bare skønt at gå på arbejde og få lov at lave det jeg elsker allermest. Det er super motiverende at være sammen med kollegaer, der brænder ligeså meget for at få en god dag og gøre det godt for hinanden og for vores kollegaer, som vi sender på rejser rundt i hele verden. Jeg håber også du er der i dit liv.

I min fritid skriver jeg bl.a. på rejsebloggen og deler ud af familiens rejseerfaringer og oplevelser fra nær og fjern.

Vi ses derude 🙂

De bedste hilsner

Bettina

4 Comments

 • Hej Lene

  Velkommen i bloggerverdenen 🙂
  Jeg er også meget lykkelig over mit arbejde i rejsebranchen og min rejseblog, hvor jeg kan skrive og dele ud af mine mange erfaringer.
  Det lyder da sjovt du også sådan er begyndt, hvad har fået dig til at starte en blog?

  De bedste hilsner

  Bettina

  • Mange tak ?

   Det kan jeg bestemt godt forstå! Det kan måske være du kan hjælpe mig lidt: Jeg vil vældig gerne ind i branchen, og overvejer derfor at tage serviceøkonom-uddannelsen .. Kunne det være den rigtige vej at gå, eller har du et bedre forslag? ?

   Jeg er vild med din blog og har fulgt med sådan lidt on/off et stykke tid, og jeg har fået meget inspiration til kommende rejser derfra ?

   Jeg har faktisk aldrig rigtig tænkt over, hvor smart det egentlig er, at have sig sådan en blog, hvor man kan gemme sine minder, billeder og tanker om sine rejser – indtil for et års tid siden. Og jeg ærger mig i dag over, at jeg ikke startede noget før ? At sætte sine rejser i system på den måde, virker bare tiltalende for mig .. Jeg fokuserer mest af alt på at holde det i en slags dagbogsform, så den forbliver personlig ? ..

   Mvh Lene

  • Hej Lene

   Jeg vil meget gerne hjælpe dig. Jeg er selv uddannet serviceøkonom og rigtig mange af mine kollegaer har samme uddannelse, så det er en rigtig god ide. Hvis du allerede har en uddannelse, så er det måske et andet sted du skal fokusere?
   Noget andet er at kigge på de lande du har rejst i. Lav et skema over dem og kategoriser dem efter, hvor godt kendskab du har til dem. Nogle kender du måske flygtigt andre lidt bedre og nogle få rigtig godt. Med udgangspunkt i denne liste kan du bagefter lave en liste over rejsebureauer og matche dem op med hinanden.
   Dvs. der vil være nogle bureauer, som laver rejser til lande du kun flygtigt kender. Her vil du ikke have en chance osv.
   Tilsidst har du en mindre bruttoliste over steder, som kunne være interessante for dig. Nu ved du også hvor din svaghed er = hvilke lande du måske skal lære mere om eller måske rejse til, for at stå stærkere.
   Du kan nu begynde målrettet at søge job eller søge virksomhed, som du gerne vil knyttes til i forbindelse med din serviceøkonom-uddannelse 🙂

   Kan du bruge det til noget?
   Hvilken vej vil du vælge – jeg er spændt på at høre tilbage fra dig og følge med dig.

   Jeg er lige her – du kan altid kontakte mig.
   Bettina 🙂

 • Åhh gud – gid det var mig, der var så heldig at kunne arbejde med rejser til dagligt! ☺️ Det ville være det fedeste at have sin store passion som sit arbejde – og så endda ved C&C travel, det lyder såå spændende! Sig endelig til, hvis I får brug for flere konsulenter ? Hehe ..

  Jeg er ny i bloggerverdenen, men forsøger lige så stille og i mit eget tempo at få opbygget en personlig rejseblog til at gemme egne minder, samt at kunne inspirere andre rejsende ? http://www.schmidtabroad.com

Del din mening og tanker i kommentarfeltet :-)