Der er bare så mange lande i verden, jeg drømmer om at besøge og jeg forestiller mig også, at du drømmer om et eller flere steder?

For nogle er det muligt og for andre er det ikke, men vi har alle lov til at drømme 🙂

At rejse fylder for mig 24/7 🙂 Jeg arbejder med rejser på min arbejdsplads og i min fritid beskæftiger jeg mig med min rejseblog og kommunikation om rejser på sociale medier.

Jeg drømmer om, at besøge alle verdens lande, men for at vise hvilke lande, som ville være en drøm for mig, at opleve, har jeg beskrevet nogle af mine drømme rejsemål.

Det skal lige pointeres, at vi er en helt almindelig dansk familie med hus og have, job og en brugt bil og for at realisere vores drømme har vi gjort nogle valg i livet. Det har jeg skrevet lidt om i den her artikel: Mor er vi rige?

Sri Lanka

Buddhist templer, elefanter, havnebyen Galle og Trincomalee, se levn fra den hollandske koloni, teplantager højt oppe i bjergene, vandretur op på Pidurangala rock og se ud over Oldtidsbyen Sigiriya rock, snorkle ved Unawatuna. Møde fiskerne ude langs kysten og komme på hvalsafari. Jeg tror det kræver mindst 14 dage?

Denne drøm har jeg haft i årevis og sommer 2020 bliver den en realitet.

Namibia & Botswana

Pludselig blev jeg klar over, at Namibia er et sted jeg så gerne vil besøge. Det rå, det sårbare. Ørken og vand. Min første safari i Afrika kommer til at foregå i Namibia kombineret med vandreture i bjerge og ørkenen, besøge stammefolk, bo i pælehytter på vandet og desert lodge i bjergene. Min drømmerejse skulle gå videre til Botswana igennem Okavanga-deltaet videre til Viktoria Falls.

Sikken en drøm af en rejse. Mon jeg kender nogle der har foretaget sig den tur.

Etiopien

Jeg vil gerne til Etiopien for at opleve en del af Afrika få tager til. Der er store bjerge, 4 floder som enten løber ud i Middelhavet eller uddør. Der er en smuk natur til trekking og vandreture og 9 bevaringsværdige steder på UNSCO’s liste.

Costa Rica

Efter rejsen til Java skal vi se flere vulkaner og det er der i Costa Rica. Der er bjerge og regnskove, varme kilder og flotte strande. Jeg har læst man kan riverrafte og det blev vi ret vilde med, da vi var i Bosnien-Herzegovina, så det skal også afprøves igen. Og forhåbentligt se et rigt dyreliv og skildpadder. Og så skal vi “travel light” så vi beskytter miljøet mest muligt.

Yemen

Yemen – er et højt ønske, men der skal først komme ro over landet.
Her drømmer jeg om at se Sana’a Old City, den gamle hovedstad Zabid, Socatra, Aden, vandre over Shehara broen, Dar Al-Hajr osv.

Oman

Jeg har 2 gange været rejst rundt i de forenede emirater og hver gang har jeg kørt lige ved siden af Oman. Næste gang jeg kommer på de breddegrader, så skal turen gå igennem Oman til zouken i Nizwa, byen Muscat, Masandan Peninsula, Salalah under monsunen, Bahla Fort, Wadiba sands osv.

Senest opdateret oktober 2019

4 Comments

 • Ja, i øjeblikket er det i den grad drømmerejser, med streg under drømme. Vi krydser fingre for at det snart lysner forude…
  Costa Rica er fantastisk. Det kan du/i godt glæde jer til 😉

  🙂 Toni / afoot

 • Fed liste, det er også flere af de destinationer som jeg drømmer om. Øverst på min liste står pt Burma, Madagaskar og Kina, men min liste er lang 😉

 • Sikke et spændende indlæg og rigtig mange super lækre steder du gerne vil hen 🙂 Det er nogle lidt utraditionelle steder, som kun gør dem endnu mere spændende. Oman, Sri Lanka og Burma er bestemt steder vi også gerne vil besøge en dag. Iran, tror det er et super spændende land med masser at mystik som sikkert bliver et godt rejseland over tid. Er dog lidt usikkert på hvordan det er at være kvindelig rejsende i det land. Sjov ide at lave en liste over ens drømmerejser. Spændende indlæg, Bettina.

  • Jeg håber det har givet inspiration til at i også laver en liste.
   Det er sjovt at læse om hvad andre drømmer om 🙂
   Det kan også give inspiration til at ændre ens egne rejsedrømme, at læse om andres.

   De bedste hilsner
   Bettina

Del din mening og tanker i kommentarfeltet :-)