Whocopied.me
Rejsen sluttede for Lise
Bobler fra hverdagen

Rejsen sluttede for Lise – Bobler fra hverdagslivet

I den her uge sluttede rejsen for Lise.

Det er min veninde Camilla’s mor. Hun døde af kræft. Det er en lorte sygdom det kan ikke diskuteres. Det tror jeg vi alle sammen kan blive enige om.

Til bisættelsen holdt HC (Hans Christian) en varm og inderlig tale i kirkekapellet. Talen handlede om en smuk kvinde, som altid havde et glimt i øjnet, hvordan hun kunne forføre italienerne på gaderne i Rom med hendes smukke blå øjne, om viljestyrke, om tro på livet og altid at vælge at være glad og følge sit hjerte.

Tankerne om at holde fast i min tro på livet og mine drømme om nye rejsemål fløj igennem mit hoved, imens ordene fra HC fyldte hele rummet med lykke midt i sorgen. I dag sluttede rejsen for Lise, men min rejse er langt fra forbi.

Din rejse er heller ikke forbi.

Hvad mon din rejse i livet går ud på?

Jeg har en masse lande jeg gerne vil rejse hen til af den ene eller den anden årsag. Steder i verden jeg gerne vil opleve. Seværdigheder både i det nære lokalområde og på den anden side af jorden.

Jeg drømmer om at rejse til alle verdens lande og besøge 200 steder på UNESCO’s verdensarvliste.

Det er ikke sikkert det lykkedes, men ingen skal tage drømmene fra dig og mig.

Jeg vil også ønske at når lyset slukkes en dag, at der bliver sagt de samme ord smukke ord om mig.

Kærlig hilsen

Bettina

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Del din mening og tanker i kommentarfeltet :-)