Whocopied.me

Rejsetips

Min passion er at rejse og jeg drømmer om at rejse jorden rundt inden jeg dør, som digital Danish Adventurer. Med det mener jeg, at jeg ønsker at formidle oplevelser fra det virkelige liv med online medier.

Som lille tog mine forældre mine søskende og jeg med på deres små eventyr i 70’erne og op i 80’erne, siden rejste jeg på sprogskole i England, bosatte mig i skønne Paris i 2 år. Spies Guide skole i Sydspanien kickstartede mit eventyr som rejseleder i det varme Middelhavsområde. Hos Star Tour er jeg uddannet rejsekonsulent og jeg har rådgivet mange dejlige danske familier til en skøn ferie. Team Benns og Kilroy Travels lærte mig nye rejsetyper og målgrupper at kende og den vej har jeg rejst lige siden.

Jeg har mange fantastiske rejseeventyr i min bagage, som jeg vil dele med dig, fordi at rejse ud i verden er at leve livet.

Mærk efter og lur mig, om du ikke bliver nysgerrig!

Jeg har været brud i Tunesien, faret vild i souken i Marrakesh, reddet på hest imellem pyramiderne i Giza i Egypten, kørt fra vingård til vingård langs Rio Douro i Portugal, kørt ræs med jetsettet i Beirut, blevet guidet af en sheik fra Kuwait i Baalbek i Libanon, drukket te med familierne på tagene i den gamle by i Jerusalem, drukket vin i Golan-højderne i Israel, vandret rundt i det fantastiske Petra i Jordan, badet i det røde og døde hav, gået ad Snake Path til Masada i Israel, undersøgt livet ved khlongerne i Bangkok, Chatuchak weekend market, spist de mest fantastiske thairetter fra gadekøkkenerne i Chinatown, sejlet fra ø til ø i longtailbåde i Sydthailand, svømmet i den skønne grotte Morakot Cave på Koh Mook, kørt rundt i de japanske alper og badet nøgen i onsen’er, cyklet Kyoto tyndt, spist frisk sushi på Tsukiju markedet i Tokyo, smagt te i Cameron highlands i Malaysia, canopy-walking i den malaysiske regnskov og 1000 flere oplevelser fra mere end 31 lande, som jeg brænder for at berette og rådgive andre omkring, så du kan få lige så fantastiske rejseoplevelser for livet.

Alle oplevelserne vil jeg beskrive og publicere med tiden her på min Danish Adventurer hjemmeside – et nyhedsbrev er under udarbejdelse, hvor du kan få rejsetips, artikler og gode ideer.

De bedste hilsener

Bettina Arknaes, Danish Adventurer

Starbucks coffee i Kyoto