Whocopied.me
Sleepy Hollow Villa
Anmeldelser, Malaysia

Vælg Airbnb, hvis du vil bo med de lokale

Sleepy Hollow Villa på Langkawi i Malaysia

Sleepy Hollow Villa på Langkawi i Malaysia

Vælg Airbnb, hvis du vil bo lokalt.

Airbnb er en online markedsplads, hvor private udlejer delvist eller hele deres hjem. Det unikke ved at leje igennem Airbnb er, at du her bor lige midt i lokalsamfundet og du har alt hvad du behøver i hjemmet. Du flytter simpelthen ind i deres stue, køkken og soveværelse.
Det er spændende og udfordrende.

Det er en rejsestil, som jeg varmt kan anbefale til alle der er åben, nysgerrig og ikke hænger sig i detaljer, samt udviser respekt for naboerne og lokalmiljøet. Nogle Airbnb hjem kan være værtens sommerhus, studiebolig eller noget helt andet du ikke kan forestille dig.

Første gang du vælger Airbnb

Er du blevet fristet, så gå ind på Airbnb’s hjemmeside og søg på sted, rejsedatoer og personantal. Du skal tage stilling til, hvilken type udlejning du ønsker. Vil du

  • Leje hele boligen
  • Leje et privat værelse
  • Dele et værelse

Du kan også vælge at springe dette kriterie over, for at prøve noget nyt og blive overrasket. Finder du drømmeboligen kan du tilmelde dig ved at oprette et log-in eller bruge din Facebook profil.

Et godt råd

Når du vælger, at leje en bolig igennem Airbnb er der nogle punkter, som jeg altid checker og jeg vil råde dig til også, at checke dem inden du vælger, at leje en privat bolig og tager kontakt til værten

  • Verified id
  • Omtaler
  • Svarprocent
  • Afbestillingsbetingelser

Efter besøget er det god stil at sende værten en omtale. Du kan vælge at sende den til værten personligt eller gøre den tilgængelig for os alle. Det er disse omtaler der gør stedet attraktivt og kan tiltrække den rigtige gæst. Hvis du er heldig får du også en anbefaling fra værten.

airbnb

Rejsekredit

Du kan få rabat på dit første ophold, fordi jeg er allerede medlem. Følg mit link her: Airbnb kredit eller klik på billedet og en ny side åbner sig, hvor du kan booke din første nat og få rabat.

God rejse!

Bettina

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Del din mening og tanker i kommentarfeltet :-)