Hvilket land drømmer du om at rejse til?

Klik på en grøn knapper for det land du vil læse mere om, så åbner der sig en ny side med alle mine rejseartikler kun for det land.

Her på min rejseblog finder du helt sikkert noget nyt inspiration til din næste ferie i en af mine mange rejseartikler, som jeg har skrevet igennem årene.

Asien

Er det mystikken, templerne, duftende fra de tætte jungler eller måske de anderledes krydderier i maden, havet eller de altid smilende mennesker. Neonlys, trafikkaos i storbyerne. Asien er fortryllende og du får lyst til at komme tilbage igen og igen uanset monsun eller ej.

IndonesienJapanHong KongMalaysiaSingaporeThailand

Fushimi Inari-Taisha i Kyoto
Sevillia

Europa

Lige der, nærmest som i vores baghave ligger Europa, så tæt på og alligevel så ufremkommelige områder i nogle lande. Europa kan det hele - natur, bjerge, sne, vandre- og cykelture, urbane storbyer, middelalderborge, masser af kulturarv og ikke mindst tusindvis af smukke kyststrækninger.

BelgienDanmarkItalienGrækenlandKroatienMakedonienMaltaNorgePolenSpanienTysklandØstrig

Mellemøsten

Kilometerlange snoede gader i bazaren, duften af krydderier kilder i næsten, de store vidder i naturen - det er anderledes og mystisk, som i tusind og en nat.

IranIsraelJordanTyrkiet

paddleboard holbox

Nordamerika

Nordamerika er alt fra big, bigger, biggest i USA, sol, strand, canyons, ældgamle mayaindiansk kultur med mystiske pyramider, farverige mennesker og masser af kulinatiske madoplevelser.

USAMexico