Mit navn er Bettina Arknæs og jeg er uddannet guide og rejsekonsulent tilbage i 90’erne.

Mit ønske med bloggen er, at inspirere helt almindelige mennesker til at rejse ud i verden og opleve den tæt på lokalbefolkningen. Jeg rejser både med mine børn, familie og venner til kendte, samt utraditionelle steder, men jeg har en særlig interesse for Mellemøsten og Asien.

Min hverdag og base er i Aarhus, hvor jeg bor sammen med min mand Lars, som er Senior Research Engineer hos TC Electronic og vores to børn Mathias på 15 år og Kristine på 19 år.

familiefoto

Danish Adventurer

Min store passion er at rejse. Jeg elsker at rejse og jeg drømmer om at besøge alle jordens lande inden jeg dør. Jeg stræber efter at rejse bæredygtigt, opsøge lokale eventyr og spisesteder, for at bakke op om den lokale økonomi og så er mit personlige rejsemål er, at besøge mindst 200 steder fra UNESCO verdensarvliste.

Jeg vil gerne formidle mine erfaringer og give inspiration videre til andre voksne rejsende, som ønsker at rejse på egen hånd og derfor har jeg stiftet rejsebloggen Danish Adventurer.

Jeg vil samtidig gerne udfordre den gængse charterrejse og bidrage til at almindelige danske familier får uforglemmelige oplevelser og minder uden at skulle sælge deres hus og sige deres job op for at rejse ud i verden på egen hånd.


Her du ikke gjort det før, så start med at læse her: Sådan kommer du i gang med rejseforberedelser af rejse på egen hånd


Jeg søger selv inspiration igennem rejseblogs og rejsesider på tværs af mange online platforme, som Facebook, Twitter, Instagram, Trover og Pinterest og rejsenetværk i Danmark og udlandet.

Mine ambitioner med rejsebloggen

Jeg brænder for at rådgive og hjælpe andre med min passion rejser og oplevelser, samtidig ønsker jeg også, at bevise at helt almindelige danske familier med eller uden børn kan tage på eventyr på egen hånd.

Skulle du have lyst til at komme i kontakt med mig skal du endelig tage kontakt 😉

De bedste hilsner

Bettina Arknæs

Del din mening og tanker i kommentarfeltet :-)