Bettina Arknaes i Komodo National Park - UNESCO

Mød Bettina Arknæs bag rejsebloggen DanishAdventurer

Mit navn er Bettina Arknæs, jeg er 47 år og bor i Viby J. Her bor jeg sammen med min mand Lars, som er Senior Research Engineer hos TC Electronic og Mathias på 13 år og Kristine på 17 år.
Jeg er født og opvokset på Fyn og har en snert af Danmarks smukkeste dialekt. Jeg er den ældste af en søskendeflok på 3 piger. Mine forældre gav os børn en tryg barndom på landet, hvor de drev et selvstændigt frilandsgartneri.

Folk kommer til mig for gode råd, selvom de ved, at jeg ikke har alle svarene, men de har tillid til, at jeg vil finde svaret.

Handlingsorienteret som jeg er går jeg optimistisk og energisk til opgaven ligesom Pippi Langstrømpe

“Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg godt.”

Du vil genkende mig på gaden, som en af dem der hjælper nogen i nød. Jeg er en glad giver og derfor er jeg altid engageret i organisationer og foreninger. Hvert år i september måned er jeg frivillig hjælper til Aarhus Festuge.

Jeg er vild med at gå til livekoncerter, derfor kan du finde mig på Northside Festival i juni måned i Aarhus. Sammen med hele familien og venner cykler vi hen og hører en masse god musik.

For at holde mig sund løber jeg flere gange om ugen i en kvinde løbeklub og deltager i flere officielle løb i Aarhus.

Danish Adventurer

Min store passion er at rejse. Jeg elsker at rejse og jeg drømmer om at besøge alle jordens lande inden jeg dør.

Jeg vil gerne formidle egne erfaringer og give inspiration videre og derfor har jeg stiftet rejsebloggen Danish Adventurer, hvor jeg vil igennem rejseartikler, rejsetips og rejsebudgetter til andre, som ønsker at rejse på egen hånd. Jeg vil samtidig gerne udfordre den gængse charterrejse og bidrage til at almindelige danske familier får uforglemmelige oplevelser og minder uden at skulle sælge deres hus og sige deres job op for at rejse ud i verden på egen hånd.

Jeg søger selv inspiration igennem rejseblogs og rejsesider på tværs af mange online platforme, som Facebook, Twitter, Instagram, Trover og Pinterest og rejsenetværk i Danmark og udlandet.

Mine ambitioner

Jeg brænder for at rådgive og hjælpe andre med det jeg elsker allermest på jorden: rejser og oplevelser. Og når min drøm skal leves helt ud skal det være i et international miljø, hvor service, oplevelser og autencitet kommer i første række.

Jeg drømmer om en levevej, hvor min personlighed komme til udtryk, fordi jeg trives med at have kontakt til mange mennesker, jeg er en glad, udadvendt og serviceminded type, og en selvstænding handlingsorienteret kvinde, som tør tage beslutninger og eksekvere dem med et stort engagement.

Jeg ønsker, at være med til at spotte nye tendenser og integrere offline handlinger med den online verden.

Skulle du have lyst til at mødes med mig skal du endelig tage kontakt 😉

De bedste hilsner

Bettina Arknæs

Senest opdateret 1. marts 2018

No Comments

Del din mening og tanker i kommentarfeltet :-)