Hej – mit navn er Bettina Arknæs og jeg er uddannet rejseleder og rejsekonsulent tilbage i 90’erne.

Min hverdag og base er i Aarhus, hvor jeg bor sammen med min mand Lars, som er Senior Research Engineer hos TC Electronic og vores to børn Mathias på 17 år og Kristine på 21 år.

Mit ønske med DanishAdventurer er, at inspirere helt almindelige mennesker til at rejse ud i verden og opleve den tæt på lokalbefolkningen. Jeg rejser både med mine børn, familie og venner til kendte, lokale, samt utraditionelle steder, men jeg har en særlig interesse for Mellemøsten og Asien.

familiefoto

Hvorfor DanishAdventurer

Min store passion er at rejse. Jeg elsker at rejse og jeg drømmer, måske lidt naivt, om at besøge alle jordens lande inden jeg dør. Jeg stræber efter at rejse bæredygtigt, opsøge lokale eventyr og spisesteder, for at bakke op om den lokale økonomi og så er mit personlige rejsemål, at besøge mindst 200 steder fra UNESCO verdensarvliste.

Jeg vil gerne formidle mine erfaringer og give inspiration videre til andre rejsende, unge som gamle, der ønsker at rejse på egen hånd. Derfor har jeg stiftet rejsebloggen Danish Adventurer.

Jeg vil samtidig gerne udfordre den gængse charterrejse og bidrage til, at den almindelige dansker rejser på ferie uden alt er under kontrol og planlagt. At rejse meget eller lidt anderledes uden at sælge hus og sige job op for at rejse ud i verden på egen hånd.


Har du ikke rejst på egen hånd før, så vil jeg råde dig til at starte med den her artikel: Sådan kommer du i gang med rejseforberedelser af rejse på egen hånd


Jeg søger selv inspiration igennem rejseblogs og rejsesider på tværs af mange online platforme, som Facebook, Instagram, Pinterest og forskellige rejsenetværk.

Mine ambitioner

Jeg brænder for at rådgive og hjælpe andre med det jeg elsker allermest på jorden: rejser og oplevelser.

Jeg drømmer om, at have kontakt til mange mennesker, jeg er en glad, udadvendt og serviceminded person, samt en selvstænding handlingsorienteret kvinde, som tør tage beslutninger og eksekvere dem med et stort engagement.

Skulle du have lyst til en snak med mig, så tag endelig kontakt 😉

De bedste hilsner

Bettina Arknæs

Skriv en lille hilsen i kommentarfeltet :-)