Alle kender Hollywood og hvem har ikke allerede set stjernerne i fortovet på Hollywood Blvd i fjernsynet eller på det store lærred derfor glem stjernerne og tag på Hollywood Farmers Market.

Glem stjernerne og tag på Hollywood Farmers Market

Det sker kun 1 gang om ugen – hver søndag – kl. 08.00 til kl. 13.00 mellem Hollywood Blvd og Selma Avenue.

Har du bil med kan den parkeres for 5 dollars i parkeringshuset; blot følg skiltene. Det er jo USA du kan ikke køre forkert eller tag den røde metro linie til Hollywood/Vine.

Menneskemylder på markedet
Menneskemylder allerede tidligt om morgenen

Man skulle ikke tro det er så tidligt på dagen, men det myldrer med mennesker på Hollywood Farmers’ Market og der er mange interessante måder at bringe sine indkøb hjem på.

Fancy indkøbsstativ der kan stå selv
Fancy indkøbsstativ der kan stå selv

Det er et udendørs marked, hvor lokale landmænd, små producenter og ranchers har en bod og sælger – missionen er bæredygtig økonomi.

Det er her du møder de rigtige stjerner i LA!

Det er friske frugter og grøntsager, stort set økologisk. Det er alskens krydderier, masser af oste og friske æg, fisk, kød og nyskårne blomster eller planter til hjemmet – der er ene lækkerier både for øjet og for ganen.

Friske rosenkål

Der var et lille band der spille musik og underholdt, samt en stander med information om markedets formål og mission, hvor du kan støtte projektet ved at købe et indkøbsnet, en kaffekop og nogle andre gadgets.

Aebleskriver
Æbleskriver med syltetøj

Du kan finde sjove boder og foodtrucks. Hvad med morgenmad i Arne’s æbleskiver fra Solvang, frokost i den asiatiske bod eller en Big Ass Burrito.

Big Ass Burrito
Big Ass Burrito

Jeg lod mærke til at mange af de handlende købte mad fra boderne og tog med sig hjem – så skal de jo heller tænke på at lave mad til dem selv den næste uge.

Få tips om andre sights i LA.

Del gerne dine tips med os om andre markeder i Los Angeles i kommentarfeltet nedenunder.

De bedste hilsner

Bettina

Send en lille hilsen i kommentarfeltet :-)