I Bangkok er der vildt mange markeder

  • Flower Market
  • Amulet Market
  • Rod Fai Market
  • Floating Market

samt giga hippe storcentre. Der er noget for enhver smag, men det bedste marked i Bangkok er Chatuchak weekend market, også kaldet JJ Market.

Chatuchak weekend market er for alle aldre og samfundslag. Der er mere end 15 tusind butikker fordelt på 27 sektioner.

Du kan finde alle former og typer af mad, tøj og moderigtige smykker, brugte bøger, nye bøger, Vintage, antikviteter, kunsthåndværk, keramik, porcelæn, dyr, kæledyr og udstyr til kæledyr, planter og haveredskaber, hus dekoration objekter og madboder.

chatuchak weekend market

OBS → Det er kun åbent lørdag og søndag fra kl. 06.00 til 18.00.

Sådan finder du vej til Chatuchak weekend market

Det er nemt at tage toget, fordi der er kun 2 muligheder. Du kan vælge at køre med BTS Sky Train og stå af Mochit station eller tage MRT Metro til Chartuchak station eller Kamaenpetch station. Der er vildt mange busser der går derhen, så dem vil jeg ikke nævne her, men check oversigten herunder.

Følg menneskemængden

Du er ikke i tvivl om retningen hen til Chatuchak weekend market, fordi det myldrer med thai’er og turister, der skal i samme retning, som dig. Markedet er enormt og du kan nemt fare vild, men holder du dig til en af de 3 hovedindgange, så ved du hvor du skal hen, når du vil hjem.

Her finder du en ATM

Mangler du kontanter, fordi du har forelsket dig i en masse på markedet er det vigtig information for dig, at ved de 3 hovedindgange er der også en ATM. Det er forøvrigt også her du finder toiletterne.

Mødested ved Clock Tower

Vi mødes under uret, den sætning kender vi alle sammen. Hvis du farer vild eller hvis i er flere sammen og skal aftale et mødested – er det store Clock Tower i midten Chatuchak weekend market, stedet hvor man mødes eller bare et godt sted at kende, for blot at orientere sig.

Hvor mange timer skal du bruge på Chatuchak weekend market

Chatuchak weekend market er helt vildt ufatteligt stort!

Du har sikkert nogle interesser, som gør at du kan fravælge nogle af sektionerne eller måske er du i tidsnød, fordi din tid i Bangkok er begrænset. Hvis det er tilfældet skal du regne med 1/2 dag, men hvis du har tid nok ville jeg afsætte 1 hel dag. Så kan du både fare vild i mængden af de lokale Thai’er og stadepladser, spise farverige skønne thairetter og sidde i solen ved Clock Tower og udveksle erfaringer med andre rejsende eller hjælpe en der er faret vild, fordi nu kender du hele Chatuchak weekend market.

Rejsetip: Jeg benyttede Nancy Chandler’s kort til at orientere mig. Det kan varmt anbefales. Nancy Chandlers kort

Jeg vil også anbefale at hente de nyeste tips og tricks om Chatuchak weekend market på Tripadvisor’s hjemmeside inden du rejser derhen.

De bedste hilsner

Bettina

Send en lille hilsen i kommentarfeltet :-)