Godt nyt for rejsende til Japan.

Du skal på ferie eller anden form for rejse til Japan og du spekulerer på, hvordan kommer du på internettet. Måske er du ligesom jeg lidt en online nørd og gerne vil sende billeder og beskeder på Facebook hjem til venner og familie. Måske er du fan af Instagram og vil gerne gribe nuet og poste dit billeder og oplevelser lige her og nu. Det kan også være dit behov er at checke dine mails flere gange om dagen.

Gratis wifi i Japan

Det gode er, at nu kan du finde gratis wifi i Japan mere en 200.000 hotspots steder fordelt på:

  • Sightseeing steder
  • Banegårde
  • Supermarkeder
  • Hoteller
  • Cafeer

Sådan får du gratis wifi i Japan

Det foregår igennem App’en “Travel Japan Wi-Fi“, som du skal downloade fra App Store eller Google Play, hvilket du kan gøre hjemmefra inden afrejsen. Er det ikke lykkedes dig at lave installationen hjemmefra, så gør det i Japan, når du finder din første internet forbindelse eller gratis wifi spot f.eks på dit hotel eller i lufthaven.

Hvordan får du gratis wifi i japan

Lokale turist oplysninger

Som en sidegevinst vil du også kunne bruge App’en til at give dig lokale turist oplysninger. Det vil sige, baseret på din geografiske placering kan App’en oplyse dig om lokale oplevelser i nærheden. Dette sker kun, såfremt du har givet App’en tilladelse.

De bedste hilsner

Bettina

 

4 Comments

Send en lille hilsen i kommentarfeltet :-)