Sponsoreret indlæg

Jeg er på vegne af Antalya Metropolitan Municipality blevet inviteret til at deltage i en bloggerrejse til Antalya i forbindelse med min rejseblog Danishadventurer.dk.

Det er en familieorienteret rejsevinkel, så derfor skal jeg selvfølgelig ikke rejse alene, men sammen med Mathias og vi glæder os vildt meget til at besøge de flotte hoteller og kæmpe forlystelsesparker og de muligheder der er i Antalya, som alle sammen henvender sig til børnefamilier.

Jeg kender, en del til Tyrkiet, fra de mange år jeg arbejdede for Star Tour, men jeg har aldrig været i eller tæt på Antalya, fordi jeg boede i Marmaris-området, hvor jeg rejste rundt i Muğla provinsen og efterfølgende rejste jeg rundt i Tyrkiet sammen med min kollega Mia, hvor vi bl.a boede vi en del tid i Istanbul.

Mathias har faktisk også været i Tyrkiet, men han var kun 9 uger gammel, da hele familien stak af en uge fra det kolde efterår i Danmark ugen før han skulle døbes.

Programmet for vores bloggerrejse til Antalya

Vi kender ikke de andre bloggere, men hvad jeg ved af, så er det en familie mere fra Danmark og tre familier med børn fra Tyskland. Det er længe siden jeg har brugt mit tyske og Mathias kan kun nogle få ord, så det bliver morsomt og en god lejlighed til at få brugt lidt sprog.

Her er vores 4-dages program.

Torsdag den 18. august 2016

Vi skal rejse fra Kastrup Lufthavn med Turkish Airways til Antalya lufthavn, hvor vi bliver mødt af vores repræsentant og kørt ud til Hotel Xanadu Resort Belek, som skal være vores base de næste 4 dage.

Klik på billedet for stort format - fotokredit Xanadu Resort Belek

Fredag den 19. august 2016

Efter morgenmaden på resortet skal vi på en halvdagsudflugt til The Lands of Legends Theme Park, som på en gang er et 5 stjernet Rixos resort og forlystelsespark, hvilket Mathias ser meget frem til.

Om eftermiddagen skal vi besøge EXPO2016 Antalya.

The Land of the Legends Themepark
The Land of the Legends Themepark

Lørdag den 20. august 2016

Den her dag ser jeg selv meget frem til, fordi vi skal ud at sejle i skærgården nær Antalya og sidst på dagen skal vi besøge Antalya’s nye store flotte Antalya Akvarium – de skulle have verdens største tunnel man kan gå i?

Søndag den 21. august 2016

Efter morgenmad checker vi ud fra hotel Xanadu og turen går hjemad igen til Aarhus 🙂

Hotellinket er sponsoreret af Booking.com og rejsen af sponsoreret af Antalya Metropolitan Municipality.

4 Comments

Send en lille hilsen i kommentarfeltet :-)