Japans gamle hovedstad Kyoto skal du opleve på en cykeltur!
Der er så mange små spændende og mystiske gader i Kyoto du kan cykle rundt i. Det er også et rigtig godt afbræk fra alle templerne og shinto-helligdommene du skal rundt og se. Jeg kan på det varmeste anbefale, at leje en cykel og tage en cykeltur rundt i byen.

Hvad koster en cykeltur i Kyoto?

Jeg var heldig, at der hvor vi boede, Piece Hostel Kyoto (reklamelink) kunne vi for ca. 25 kr. leje en cykel for 1 hel dag. Kan du ikke leje cykel der hvor du bor, så spørg personalet i receptionen, så vil de kan henvise dig til det nærmeste sted. I Japan kører de i venstre side, så de første 5 minutter er lidt halsbrækkende, fordi man skal lige have sine vaner omvendt. Du skal ikke være bange for at cykle, jeg cyklede med mine børn på 9 og 12 år. I Japan cykler rigtig mange og kører meget diplomatisk. De store veje har cykelstier og gode lyskryds.

børnene cykler

Gion-kvarteret

Jeg har ved at tabe kamera og styrte på cyklen, fordi jeg ikke kunne styre min nysgerringhed og fordi jeg så gerne ville tage billeder af de smukke Geisha kvinder i Gion-kvarteret. Perfekt sted at cykle og få en på opleveren. I denne historiske del af Kyoto er der fyldt med spændende templer og stier, som du ikke ser ude fra de store veje, hvor alle de andre færdes.

var ved at tabe kameraet

God tur!

De bedste hilsner

Bettina

Send en lille hilsen i kommentarfeltet :-)