Skal du til Las Vegas og ønsker du et hotel med udsigt til The Strip uden at blive flået på pengepungen, så er men et sted til at betale sig fra, så er Stratosphere Hotel et godt alternativet. Det er til at betale sig fra uden at gå på kompromis med komfort og faciliteter.

Når du ser værelsesprisen på de store flotte resorts på The Strip skal du være opmærksom på, hvad der er indregnet i prisen.

Følgende punkter skal du checke efter for at finde den endelige slutpris:

  • Hvad koster Resort fee
  • Er den lokale turistskat på 13.38% inkluderet
  • Hvad koster morgenmad
  • Hvad koster udsigt til The Strip
  • Hvad koster parkering

Resort fee kan være meget varierende i pris alt fra 20 til 50 USD per nat per værelser.

Nogle hoteller indregner den lokale turistskat på 13.38%, men andre opkræver den først ved afrejse.

De fleste resorts har ikke morgenmad i prisen, men de tilbyder alle sammen servicen, som du i så fald kan tilkøbe, når du booker eller ved tilkøbe ved ankomsten. Nogle resort har en morgenmadsrestaurant andre steder får man en voucher, som kan indløses på en cafe i hotelområdet og andre hoteller laver morgenmadsposer, som skal afhentes på en cafe.

Hvis udsigt til The Strip er et kriterie fra dig, så skal det stå på værelsesbeskrivelsen du vælger ellers får du det ikke. Intet i Las Vegas er gratis 🙂

Parkering har egentlig været et gratis gode, men desværre er dette de fleste steder blevet lavet til betaling. Det vil sige du skal i udgangspunktet betale for parkering med mindre der står gratis parkering.

Stratosphere hotel

Stratosphere Hotel

Vi valgte, at bo lidt væk fra The Strip “mylderet” og bookede os ind på Stratosphere Hotel (reklamelink).

Grunden til vi valgte at bo på Stratosphere Hotel var for at få den fantastiske The Strip udsigt fra værelset (Elite Premier View), lækker pool, skybar og gratis parkering. Her er også Adults only pool, hvilket jeg synes er lidt fedt, hvis du rejser uden børn.

En anden grund var beliggenheden tættere på Las Vegas Downtown og Las Vegas Premium Outlets (husk vi rejste med 2 teenagere). Ligeså vildt det er at gå på The Strip ligeså sindsygt er Freedom Street Experience i Downtown.

For at komme rundt i Las Vegas går bussen kaldet The Deuse 24/7 og de har stoppested lige foran hotellet ellers er der 10-15 minutters gang hen til Monorail Station. Du kan også nemt køre rundt og betale parkering fra sted til sted.

Prisen spillede også en væsentlig faktor, fordi der er plads til 4 personer på et værelse og vi rejste 2 voksne og 3 børn syntes vi simpelthen det blev for dyrt for os, at bo i hjertet af The Strip.

På Stratosphere Hotel kunne vi bo i to værelser på en af de øverste etager med den bedste udsigt uden at gå ned på faciliteter. Børnene var trygge på deres værelse og de voksne kunne nyde en cocktail i Skybaren på 107 etage 🙂

Tip til din rundrejse: Hvis ruten ikke helt er fastlagt endnu kan du finde inspiration fra vores Rundrejse i USA

Fakta om Stratosphere Hotel

Resortfee per nat US$ 32.99

Lokal turistskat US$ 13.38

Brunch US$ 16.99

Priseksempel den 10. juli koster en nat kr. 405 i et Elite Premier View værelse med udsigt og 2 store dobbeltsenge.
2 børn under 11 år kan bo gratis og hvis børnene er ældre eller voksne koster det kun US$ 15 per person i tillæg, som du afregner i receptionen.

(Prisen har jeg fundet på booking.com den 7. marts 2018) Reklamelink.

De bedste hilsner

Bettina

Send en lille hilsen i kommentarfeltet :-)