Det er populært, at tage på en rundrejse i USA – og jeg kan klart anbefale, at gøre det som en Road trip i lejet bil.

Det er en fantastisk oplevelse du kan give din familie.

Her er et ruteforslag på en Rundrejse i USA, som går igennem 4 stater: Californien, Arizona, Utah og Nevada og små 2.800 kilometer.

Dette ruteforslaget tager udgangspunkt i den rundrejse i USA vi var på i februar 2015 med 3 børn på bagsædet i en lejet Midsize 4-hjulstrækker SUV.

Med børn i 3 forskellige aldersgrupper har vi forsøgt med vores rundrejse i USA, at tage højde for alles behov og tilsvarende aldersaktiviteter.

Vi så både basketball kamp i LA, shoppede amok i kæmpe malls og outlet butikker i Las Vegas, testede skaterbaner ved Venice Beach i Los Angeles, kørte i vilde rutchebaner, klatrede i og igennem gigantiske Redwood træer, The Strip i Las Vegas, Death Valley, vandretur helt ud til kanten i Gran Canyon, var på vandretur i en kløft med vand The Narrows i Zion National Park, på hike til vandfald i Yosemite National Park og en masse mere.


Læs hvordan du kan planlægge en stor rejse og lægge et rejsebudget: Sådan kommer du i gang med rejseforberedelser af rejse på egen hånd


For at opnå en god balance mellem storbyliv og National Parker valgte vi, at dele turen op i 3 dage på hotel i en storby og 3 dage “on the road” i National Parker. Se ruten herunder.

Sådan planlagde vi ruten på vores rundrejse i USA

 • 3 dage i Los Angeles
 • 1 dag Gran Canyon National Park
 • 1 dag Antelope Canyon
 • 1 dag Zion National Park
 • 3 dage i Las Vegas
 • 1 dag Death Valley
 • 2 dage Yosemite National Park
 • 3 dage i San Francisco

I Google har jeg tastet køreruten ind, samt afmærket seværdigheder, point of interest og spisesteder jeg har fået anbefalet eller læst og hørt om via Rejseprogrammer.

En af mine favorit inspirationskilde er Anthony Bourdain. Desværre valgte Anthony at forlade os den 8. juni 2018.

Rejsetips – sådan finder du frem

Med app’en Google på din telefon har du det nemmeste rejseværktøj lige ved hånden med alle de steder du vil se, steder du skal bo og sights. Det har jeg beskrevet i en anden artikel her på bloggen: Sådan finder du vej med Google Maps på ferien

Jeg håber, artiklen har givet dig inspiration til at tage på rundrejse i USA.

Du er meget velkommen til at stille spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet eller sende mig en personlig mail, hvis du ønsker personlig rådgivning.

De bedste hilsener
Bettina

2 Comments

  • Hej Rebecca

   Jeg har lige været ude at rejse, så jeg beklager den langsomme tilbagemelding 🙂
   Hvor dejligt, hvis du kan bruge det til jeres tur. Jeg har ikke fået lavet budgettet færdigt endnu, men når det ligger klar, så hører du tilbage fra mig.

   De bedste hilsner
   Bettina

Send en lille hilsen i kommentarfeltet :-)