GLÆDELIG JUL 2019

Tak for en fantastisk spændende rejse vi har haft sammen i 2018. Det er utroligt, så mange personlige henvendelser og kommentarer rejsebloggen har fået og jeg glædes dagligt over, at kunne hjælpe og dele ud af min viden til personer fra nær og fjern, som drømmer ligesom jeg selv om at komme ud at rejse. Jeg er meget taknemmelig over alle de muligheder, venskaber og minder 2018 har bragt ind i mit liv og det er med stor glæde, at jeg ser frem til 2019.

GLÆDELIG JUL OG RIGTIG GODT NYTÅR 2019

NYT DESIGN PÅ REJSEBLOGGEN

Det har længe været et ønske, at rejsebloggens udseende skulle redesignes. Med hjælp fra den kreative Janne Hauss fra firmaet www.lighthauss.dk i Aarhus kan jeg stolt fremvise et nyt look på rejsebloggen. Men med hundredvis af indlæg er der stadigvæk en masse redigering og det glæder jeg mig til at sysle med i de mørke vinteraftener i det nye år.

Følg mig på Instagram

[elfsight_instagram_feed id=”1″]

Send en lille hilsen i kommentarfeltet :-)