Jeg er på vej til TBEX blogkonference i Stockholm for rejsebloggere på vegne af min danske rejseblog www.danishadventurer.dk

Nu sker det endeligt.

I februar måned tilmeldte jeg mig den europæiske TBEX blogkonference i Stockholm for rejsebloggere. Den forløber i dagene 14 – 16 juli 2016 i Waterfront Congress Centre på Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm centrum.

Hvad er TBEX og hvorfor rejser jeg derhen?

Konferencen finder sted tre gange om året på tre forskellige kontinenter. Den seneste var i Minnesota. Den næste starter i dag i Stockholm og den sidste finder sted til oktober på Philippinerne.

TBEX er en 2-dages intensiv konference bestående at taler, strategi, branding, communities, undervisning i skriveteknikker, hands-on øvelser, sociale medier markedsføring, samt speeddating med virksomheder i rejsebranchen  og vidensdele med andre rejsebloggere mv.

Dagene op til og efter arrangerer forskellige turistbureauer og interesseselskaber beslægtet med rejsebranchen udflugter og guidede ture for at vise deres produkter og by frem på bedste måde. Det er selvfølgelig i forhåbning om, at opnå et godt resultat og en god omtale på deltagerens rejseblog og anbefaling på diverse portaler.

Hvem deltager på TBEX

De deltagende konferencegæster er ressourcestærke content creators, som kommer rejsende til fra hele verden. Mange lever helt eller delvis, som digitale nomader og mange drømmer om at opnå dette. Her kommer jeg ind i billedet, for det er ingen hemmelig at jeg er informationssøgende og nysgerrig ind i blogindustrien og jeg søger efter svar på om der er en åbning og plads i fremtiden for min danske rejseblog www.danishadventurer.dk.

Det er første gang jeg deltager og jeg rejser dertil med åbent sind, en stor stak visitkort og et nylavet A4 printet mediakit i farver.

Wish me luck ?

De bedste hilsner

Bettina

4 Comments

  • Thank you 🙂
   I’m very happy to hear from you again. I hope to meet you again somewhere:-)

   Great to know about the language option, because I haven’t made any investigation yet about the functionality.

  • Hej Marianne

   Jeg sidder i lufthavnen på vej hjem glad og tilfreds over deltagelsen på TBEX. Jeg har fået en masse viden med hjem og mødt en masse rejsebloggere fra alle verdens lande med fokus på alt muligt du kan forestille dig.

   Jeg rejser hjem med en masse inspiration og en fuld notesblog, som jeg gælder mig til at kaste over.

   Bettina 🙂

Send en lille hilsen i kommentarfeltet :-)