Reklame for NordicTB og Catalan Tourist Board

Jeg kender faktisk ikke så mange hoteller i Spanien tiltrods for, at jeg har været der sindssygt mange gange. Jeg bor nemlig altid privat og rejser går altid til Barcelona. Det skyldes, at min gode barndomsveninde Camilla fra Nyborg bor i centrum af Barcelona og jeg har derfor aldrig brug for indkvartering.

Der skete dog det, at jeg med rejsebloggen fik muligheden for at komme på en rundrejse i Katalonien. Catalan Tourist Board ønskede at lave reklame for deres region for at vise os, at der er andre områder at besøge end Barcelona og de klassiske kystbyer vi har besøgt i årtier. Jeg rejste sammen med andre nordiske rejsebloggere og her er en beskrivelse af de hoteller vi boede på under rundrejsen i Costa Brava fra kyst til by.

4 hotel anmeldelser fra området Costa Brava fra kyst til by


Hotel CARPE DIEM, kysthotel i byen Cadaqués

Hotel Carpe Diem ligger i byen Cadaqués meget tæt på strand og kyst.

Hotellet består både af lejligheder til den store familie med sovepladser til 6 personer eller hotelsuiter. Beliggenheden tilbagetrukket op ad en bakke gør udsigten magisk fra din balkon. Du kan se de bløde bakker og byen Cadaqués.

Udsigt fra Carpe Diem Cadaques balkon
Udsigt fra Carpe Diem Cadaques balkon

Lejlighederne er rummelige med en moderne indretning. Der er sofagruppe, spisebord, kaffemaskine, mikrobølgeovn, stort køleskab og fjernsyn osv.

I haven er der pool med udsigt ned over byen og dalen. Her kan du i ro og mag sidde i oliventræets skygge og nyde livet. Vil du gerne holde dig fit på ferien er der er lille fitness lokale i en af bygningerne og en tennisbane. Har du børn kan de bade i poolen og lege på den lille legeplads eller i kan gå de 600 meter til Portlligat, hvor Salvador Dali’s hus ligger. På 10 – 15 minutter kan du gå ned til det gamle kvarter i byen Cadaqués.

Tips til udflugter: Fyrtårnet og Natural Parken of Cap de Creus, Salvador Dali’s hus som er omdannet til et museum, vandreture, kajak eller sejlads, dykke og snorkle eller måske vinsmagning hos Celler Martín Faixó.

Se ledighed og priser på Booking.com (reklamelink): Carpe Diem Cadaqués

Hotel og Spa Terraza, kysthotel i byen Roses

Hotel og Spa Terraza er det perfekte badehotel beliggende på strandpromenaden ved byen Roses. Det er et hotel med stolte traditioner, som siden åbningen i 1935 følger med tidens trend og fornyer sig.

Interiøret på værelset er nydeligt med en strejf af enkelthed og fra balkonen kan du nyde havudsigten og følge med livet nede på strandpromenaden. Kan du lide at løbe, så husk endelig dit løbetøj. Det er en perfekt løbesti. Er løb ikke lige dig, kan du låne en af hotellets gratis cykler. Det er da god service.

Der er swimming pool og café i haven, privat strandområde med liggestole helt ned til vandet, restaurant, fitnesslokale, tennisbane, mødelokale, spa og solterrasse på taget med den bedste udsigt i byen.

Tips til udflugter: Alle former for aktiviteter på havet, Roses Citadel, Cellar Hugas de Batlle, Colera, Cadaqués, Salvador Dalo’s hus.

Se ledighed og priser på Booking.com (reklamelink): Hotel og Spa Terraza

Hotel Cal Sastre, hotel på landet i en middelalderby Santa Pau

Ude på landet i en lille middelalderby finder du Hotel Cal Sastre i byen Santa Pau. Det er et lille super hyggeligt hotel med en romantisk atmosfære og charme i den gamle middelalderby.

Her står tiden stille – her finder du ro!

Hotel Cal Sastre set fra dalen
Hotel Cal Sastre set fra dalen

Alle værelserne er unikke og indrettet med et særligt personligt touch af ejeren Eva, som du sikkert vil møde i receptionen. Hendes mand som er medindhaver driver også en restaurant ved siden af.

Jeg har skrevet en uddybende artikel om hotellet, som jeg faldt pladask for: https://www.danishadventurer.dk/middelalderhus-omdannet-til-romantisk-hotel-i-santa-pau/

Tips til udflugter: Alt Empordà, Mas Marcé, Olot, National Park i Garrotxa, cykeltur langs med Vall dén Bas, Besalú

Se ledighed og priser på Booking.com (reklamelink): Hotel Cal Sastre

Hotel Carlemany, byhotel i Girona

Carlemany er et klassisk 4* byhotel i centrum af Girona.

Det er et stort og moderne hotel med rigtig mange værelser. Her kan du bo på alt fra et almindelig dobbeltværelse til suiter til familieværelser med plads til helt op til 6 personer. Hotellet har alle de services et hotel i en moderne storby skal have og lidt til. Du kan medtage dyr, hvis du ikke kan lade den lille hun blive hjemme, du kan tage på cykeltræningslejr og medbringe din cykel helt op på din etage. Du kan stille bilen i kælderen og få pakket en nærende madpakke, hvis du er nødt til at checke tidligt ud for at nå dit fly.

På et par minutter kan du gå hen til hjertet af Girona.

Se ledighed og priser på Booking.com (reklamelink): Hotel Carlemany

God nudging humor i Hotel Carlemanys P-huset. Skal du til Frankrig kør til venstre og skal du til Barcelona så kør til højre. 🙂

Flere rejseartikler om Costa Brava

Artiklen er blevet lavet i sponsoreret samarbejde med NordicTB og Costa Brava Tourism Board maj 2017, hvor jeg sammen med 4 nordiske rejsebloggere Annika/Resfredag, Jennifer/Forever Abroad, Henriikka/Aamukahvilla og Janicke/Norske Reiseblogger besøgte Costa Brava. Vi skriver alle sammen på vores respektive sprog.

Ankomst til Terraza
På billedet ses Annika, Henriikka og jeg med det gule tørklæde. Janicke går lige bagved os og Jennifer er den dygtige fotograf.

Du kan også søge på 1 af disse 3 hashtags på Instagram, Twitter eller Facebook: #inCostaBrava #CatalunyaExperience og #CataloniaCostaBrava og finde vores live storytelling fra turen.

Læs en af mine andre artikler fra regionen

https://www.danishadventurer.dk/middelalderhus-omdannet-til-romantisk-hotel-i-santa-pau/

https://www.danishadventurer.dk/den-charmerende-hvide-by-cadaques/

De bedste hilsner

Bettina

2 Comments

 • Hej Bettina.

  Tak for at dele din hotelguide 🙂 Dejligt at have, når jeg igen lægger vejen forbi Costa Brava. Vil altid gerne besøge nye hoteller 🙂

  Kh
  Hanne

  • Hej Hanne
   Dejligt at kunne sende lidt inspiration til dig om hoteller på Costa Brava egnen. Jeg har jo bedømt dem alle godt, fordi jeg tænker de alle sammen har noget godt at byde på 🙂

Send en lille hilsen i kommentarfeltet :-)