Rejsebudget til Japan for 2 voksne og 3 børn

Hvis du gerne vil til Japan, så er mit bedste råd – REJS – hele min familie elsker det land og det er jeg overbevist om, at du også kommer til.

Jeg vil med min artikel “Rejsebudget til Japan for 2 voksne og 3 børn” give dig en ide om, hvad en rundrejse i Japan for en familie med børn i 3 uger kan koste. Vi foretog rejsen i sommeren 2013, så du skal nok lægge lidt til hist og her. Uanset hvad, så har du her et budget på en rundrejse du kan tage udgangspunkt i og arbejde videre med, så du får lige præcis den rejse der passer til din familie.

Rejsebudget til Japan for 2 voksne og 3 børn

Planlægning hjemmefra

Lån en masse bøger på biblioteket eller allerbedst køb måske en enkelt, som du kan lave noter i undervejs på rejsen. Jeg har skrevet et par artikler om, hvordan du udvælger rejse, laver rejsebudgetter og planlægger. De er også til stor hjælp, når du skal til at planlægge din nye store oversøiske rejse.

Budget til fly, tog, minibus, færge og udflugter

Parkering Billund kr. 1.000

5 flybilletter Billund – Tokyo Narita kr. 28.000

Lufthavnsbus Narita – Tokyo Station kr. 257

5 Japan Rail Pass 7 dages på 2. klasse kr. 7.650 – Læs her om vi kørte med Japan rail

3-dags billeje kr. 3.000 – Læs om hvordan vi lejede bil i Japan

Kyoto City Bus One-day pass kr. 142

Joypolis kr. 171

The World Trade Center Observatory kr. 142

Tokyo Tower kr. 210

Tokyo SKYTREE kr. 450

Sea of Disneyland 1-dagsbillet kr. 1.530

Matsumoto Castle kr. 137

Shinhotka Ropeway kr. 28

Kanasawa Castle Park kr. 125

Hishi yagura kr. 63

Kenrokuen Garden kr. 63

Hida No Sato folk village kr. 142

Fushimi Inari Taisha Shrine – gratis entre

Kiyomizu Temple – gratis entre

Ginkakuji Temple kr. 120

Kinkaku (The Golden Pavilion) / Rokuon-ji Temple kr. 103

Sanjusangen-do Temple (2 personer) kr. 68

I alt transport, entreer o.lign kr. 43.401

Budget til indkvartering

Tokyo: Apartment Hotel Kitano Arms (reklamelink), 5 nætter, 2 lejligheder kr. 8.350

Japanske Alper: Yakenoyu Ryokan (reklamelink), 1 nat, 2 værelser med helpension kr. 4.200

Takyama: K’s House Takayama – Quality Hostel (reklamelink), 3 nætter, 2 værelser kr. 2.150

Kyoto: Piece Hostel Kyoto (reklamelink), 3 nætter, 3 værelser med morgenmad kr. 3.100

Shimoda: Shimoda Tokyu Hotel (reklamelink), 4 nætter, 2 dobbeltværelser med morgenmad kr. 12. 414

Narita: Narita Excel Hotel Tokyo (reklamelink), 1 nat, 2 dobbeltværelser med morgenmad kr. 1.285

I alt indkvartering kr. 31.499

Samlet rejsebudget til Japan kr. 74.900 ekskl. mad, drikkevarer og souvenirs.

Eksempler på måltider i den helt dyre skala for 5 personer:

Hard Rock Cafe kr. 950

Joypolis mail fastfood kr. 224

I Japan får man altid gratis vand serveret ved bordet.

Hvis du vil spise som de lokale, så står den på ramen (nudelsuppe) og japansk fastfood. Prisen er kr. 30 – 60 per ret – vores ynglings fastfood kæde er CoCo Curry house.

Jeg håber, artiklen Rejsebudget til Japan for 2 voksne og 3 børn har givet dig lyst til at rejse til Japan, fordi det er et fortryllende land alle bør unde sig selv at besøge mindst én gang i livet.

Giv gerne lyd fra dig i kommentarfeltet.

TAK fordi du læste med 🙂

De bedste hilsener
Bettina

 

9 Comments

 • Hej Bettina, super fed oversigt. Vi planlægger en tur til Japan, men har tre børn med. Jeg kan se at budgettet, så bliver helt vildt:-). Jeg kan ikke se, at det bliver billigere i forhold til flybilletter og entre mv, hvis man bliver der længere? Og med tre børn er det vel mere økonomisk med billeje? Har du nogle gode råd til mere budgetvenlig Japan (uden at spare på entreer).

  Vi vil virkelig gerne afsted, men hvis det bliver 80-90K for tre uger, så er det måske en bedre ide med Thailand eller Vietnam (ved godt det ikke er det samme).

  • Hej Camilla

   Tak skal du have. Jeg har ihvertfald forsøgt, at gøre det tydeligt, hvad det reelt koster. I kan måske spare på overnatninger, for vi valgte flere steder 2 værelser, samt hotel med pool ved Shimoda.
   På transportdelen kan i godt gå ned i budget, fordi der er et udemærket rutenet af busser rundt i hele landet, fremfor den dyre togløsning.
   Madbudgettet bliver svært at gøre meget billigere end hvad vi gjorde, tror jeg? Vi forsøgte meget at spise lokalt og billigt, lige bortset fra den amerikanske Hard Rock Cafe.
   Jeg kan kun sige at vores børn blev vilde med Japan. De taler alle sammen om at rejse tilbage. Det land har et eller andet mystisk, som man gerne vil prøve mere af. Vi taler ofte om, hvad er det lige, men det er svært at sætte ord på.

   Jeg er sikker på i får en fed rejse, Japan eller ej, for den rejse i komme til at tage vil være rigtig for jer.

   Dbh. Bettina

 • Hej Bettina.
  Så har jeg fået øje på din rigtig fine blog☺️Vi er et par, som overvejer Japan efterår 2019. Har du evt. Erfaringer med billige fly til Tokyo? Og Airbnb? Vi har brugt Airbnb rigtig meget i forbindelse med vores rejser
  Kh Dorthe

  • Hej Dorthe
   Jeg har erfaring med Airbnb i Osaka og det gik rigtig godt. Vi boede i et nabolag i en fin lejlighed med alt muligt udstyr vi ikke havde oplevet havde vi boet på et hotelværelse 🙂
   Dog vil jeg foreslå dig at få et tydeligt kort over beliggenheden. Vi havde en komplet adresse og link til google map. Vi var bare et forkert sted, fordi gadenavne og numre beskrives anderledes i Japan end Danmark. Derfor få et billede med en prik på et kort sammen med et link, så er i helt sikre.
   Måske var vi bare uheldige? 🙂

   Billige fly – den er svær.
   Men jeg køber altid fly i god tid. Flybilletter med rutefly er altid billigst i begyndelsen af salgsperioden. Der kan komme tilbud, men så skal man være utrolig heldig, at ens ferie kan passe sammen med tilbudsperioden.
   Hvor i Danmark bor i henne – hvor vil i gerne flyve fra?

   De bedste hilsner
   Bettina

  • Tak for svar?Vi bor i Jylland . Plejer at flyve fra Billund el Hamborg. Jeg har kigget lidt på Airbnb, som vi ofte bruger. Når du skriver i begyndelsen af salgsperioden, hvad tænker du så ( kanpagneperiode?j
   Kh Dorthe

 • Super god side med masser af inspiration og gode tips – jeg skal afsted til sommer med mine drenge på 16 og 20 år.

  • Hej Anne

   Hvor bliver det fedt med jeres rejse til Japan. Jeg bliver så glad, når mine læsere kan finde inspiration igennem mine artikler.
   Du kan godt glæde dig og med så store drenge kan I rigtig rejse rundt og udforske landet og alfarvej.

   De bedste hilsner
   Bettina 🙂

 • Hej Bettina.

  Jeg vil lige høre, hvor meget brugte i ca. på mad i de 3 uger? Jeg er ved at lægge et budget for Japan og Korea for 6 personer i 3 uger og har lidt svært ved at vurdere, hvad der er realistisk i forhold til mad. Vi kommer til at rejse 2 voksne, 2 meget store teenagere og 2 mindre børn, så vores budget vil nok afvige noget fra jeres, men det er bare for at få en nogenlunde niveau i forhold til priserne i Japan. På forhånd tak.

  vh

  Mia

  • Hej Mia

   Hvor er jeg glad for at høre, at i skal til Japan. Vi havde en fantastisk rejse og vi drømmer om at rejse tilbage indenfor 1 til 2 år højest. Vi brugte typisk 200-300 kr for et måltid til os 5 personer på lokale restauranter. Drikkelsen sparede vi væk ved at drikke vand. Der serveres gratis vand alle steder og det kan vi alle sammen lide og det er også til at drikke. Nogle gange serveres der også ice tea i stedet for vand. På de fleste store gadehjørner er der drikkeautomater med billige drikkevarer, hvor vi købte fra efter behov. Frokost spiste vi ofte fra billige take away steder eller købte mad i Lawsons – Japans svar på 7/11. Eller vice versa, fordi vi bare ville tilbringe aftenen på værelset. I Takyama på Backpackers Hostel K’s House og Kyoto på Piece Hostel Kyoto var der køkken, hvor vi lavede lidt mad selv.
   Korea lyder virkelig også interessant. Hvor skal i være henne der? Hvor mange dage planlægger i hvert land?

   De bedste hilsner

   Bettina

Send en lille hilsen i kommentarfeltet :-)