Rundrejse budget til Thailand i 3 uger for 2 voksne og 2 børn

Thailand er et dejligt land at rejse rundt i især med børn. Thai’er er et utroligt venligt folkefærd og de elsker børn.

Jeg vil med denne artikel “Rundrejse budget til Thailand i 3 uger for 2 voksne og 2 børn” give dig en ide om, hvad en tur til Thailand kan koste. Vi foretog rejsen for en del år siden, så du skal nok lægge lidt til hist og her. Uanset hvad, så har du her et budget på en rundrejse du kan tage udgangspunkt i og arbejde videre med, så du får lige præcis den rejse der passer til din familie.

Rundrejse budget til Thailand i 3 uger for 2 voksne og 2 børn er baseret på indkvartering på lokale 2* til 3* hoteller med morgenmad og swimmingpool

Rundrejse budget til Thailand i 3 uger for 2 voksne og 2 børn

Planlægning hjemmefra

Lån bøger på biblioteket eller køb dine egne, så kan du også lave noter undervejs på rejsen og få inspiration i facebook gruppen Spørg en rejseblogger.

Vi rejste afsted med en returbillet fra København – Bangkok og startede med 3 nætter i Bangkok, så vi lige kunne lade og tilpasse os. Dernæst en enkeltbillet til Trang lufthavn. Først 10 dage før afrejse besluttede vi os for at forhåndsreservere et deluxe værelse på Koh Ngai Resort (reklamelink) på øen Koh Ngai.

Priser på fly, tog, minibus, færge og udflugter

Det er billigst at købe flybilletter i meget god tid. Det er min erfaring. Når du rejser til Asien er det bedst, at planlægge udrejsen om aftenen fra Danmark, fordi så ankommer du lokal tid omkring frokosttid. Det giver dig ro til at komme frem til dit hotel, især når man rejser med børn. Udforsk lokalområdet ved hotellet om eftermiddagen, fald stille og roligt til, bade i poolen og så tidlig i seng.

Vi købte 4 flybilletter i april måned med afrejse først i juli. Valget blev fly med 1 stop for at spare penge med afrejse fra Kastrup. Fra Aarhus til Kastrup lufthavn tog vi DSB t/r.

4 DSB orangebilletter inkl. pladsbillet Aarhus – Kastrup kr. 1.000

4 flybilletter Kastrup – Bangkok kr. 20.000

4 indenrigsflybilletter Bangkok – Trang inkl. 15 kg bagage kr. 2.000

Speedbåd til øen Koh Ngai kr. 225

Halvdagsudflugt til Morakot grotten kr. 300

Leje af kayak kr. 25

Privat Longtail båd Koh Ngai – Koh Lanta Yai kr. 350

Privat transport Koh Lanta Yai – Saladan kr. 100

Minibus Saladan på Koh Lanta – Krabi inkl. færgebillet kr. 300

1 dagsudflugt i Krabi med privat tuk tuk kr. 400

1 dagsudflugt med longtail båd Krabi – Railay Beach kr. 120

Bustransport inkl. færgebillet fra Krabi – via Donsak – Koh Samui kr. 500

1 dags billeje på Koh Samui kr. 500

Færgebillet fra Koh Samui – Koh Tao t/r kr. 350 – link til færgebillet med Ferry Samui

Halvdagsudflugt med privatbåd Koh Tao til øen Nangyuan kr. 200 + resort gebyr ca. 15 kr per person

4 indenrigsflybilletter Koh Samui – Bangkok inkl. 15 kg bagage per person kr. 3.200

Diverse entreer til paladser i Bangkok og tips anslået kr. 1.000

Ocean World kr. 850

Hepatitis A vaccination livslang kr. 3.600

I alt kr. 35.080

Priser på indkvartering

Vi havde booket vores hotel i Bangkok hjemmefra, så vi havde et godt udgangspunkt og 10 dage før afrejse fra Danmark bestilte vi også hotel på den lille ø Koh Ngai. Alle steder boede vi på lokale mellemklasse hoteller med morgenmad og pool – et bevidst tilvalg, fordi børnene elsker at bade. Har du ikke det behov for pool kan overnatning gøres meget billigere.

Prince Palace Hotel – 3 nætter i familieværelse inkl. morgenmad kr. 2.000

Koh Ngai Resort – 4 nætter i bungalow ved stranden inkl. morgenmad kr. 2.800 + al mad og drikke i 4 dage kr. 1.000 (der var ingen alternativer på den bette ø :-))

Lanta Pura Beach Resort – 1 nat – kr. 500

Krabi Cozy Place – 2 nætter inkl. morgenmad kr. 1.000

Samui Palm Beach Resort – 3 nætter kr. 2.400

Koh Tao Montra Resort – 1 nat kr. 650

Gran China Hotel – 3 nætter kr. 2.300

Samlet rejsebudget for fly, billeje, transport, udflugter og overnatning for en familie på 2 voksne og 2 børn i 3 uger

I alt indkvartering kr. 12.650

Det samlede rundrejse budget til Thailand i 3 uger for 2 voksne og 2 børn:

Samlet rejsebudget kr. 47.730 ekskl. frokost, aftensmad og drikkevarer og souvenirs.

Jeg håber, artiklen Rundrejse budget til Thailand i 3 uger for 2 voksne og 2 børn har givet dig en ide om, hvad du skal spare sammen for at udleve din drøm om en rundrejse i Thailand.

Du er meget velkommen til at stille spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet eller sende mig en personlig mail, hvis du ønsker rådgivning.

De bedste hilsner

Bettina

Senest opdateret priser august 2023.

Powered by GetYourGuide

16 Comments

  • Hej Maria
   Det er rigtig talt sammen. Vi overnattede i 17 dage og rejste i 19 dage pga tidsforskellen mellen Danmark og Thailand. Vi kom hjem inden weekenden i uge tre, så vi lige kunne lige nå at finde os selv, få jetlag ud af kroppen og få vasket tøj 🙂
   De bedste hilsner
   Bettina

 • Hej
  Jeg skal afsted med mine to børn på 11 og 6 til November/dec. Hvad skal man regne med man kan leve for?
  Det hotel jeg har kigget på har all inklusive. Og for 3 uger koster det 10.000.
  Min søn er autist og det er første gang vi skal rejse så langt, så er bange for at skulle flytte for meget rundt – så vil jeg hellere være på samme hotel og tage på ture ud.

  • Hej Cathrine

   Hvor er det en god oplevelse du giver dine børn. De bliver så glade for det. Med den alder vil All inclusive passe godt, samt være en støtte / base for din søn med autisme. Det er så godt du ikke holder dig tilbage – det handler blot om at vælge den rigtige ferieform.
   Det vil være meget lidt i vil bruge dernede, når i bor med All inclusive. For at bakke lokalsamfundet op vil jeg købe lidt souvenirs, tage på marked, en sejltur eller en udflugt ind i deres mange national parker. Måske køre med Tuk Tuk på tur. Give lidt drikkepenge hist og pist.
   Udflugter vil spænde fra kr. 100-400 Per person afhængig af tid og omfang. Barnet på 6 år vil du få med til halvpris.
   Jeg håber det giver dig lidt at arbejde med til din videre planlægning.

   De bedste hilsner
   Bettina

 • Hej. Vi er en familie på to voksne og tre børn (1,4 og 7 år), som til februar rejser til Thailand og starter med 4 dage i Bangkok. Vi er ved at kigge på hotel, men kan ikke lige finde ud af, om vi behøver booke et af de kæmpe værelser til ca 1000kr pr nat. VI vil gerne have en pool og hotellet skal også være godt, men det behøver altså ikke være en suite på 150m2… Den lille kan sove enten i en babyseng hos os og det kan ham på 4 også. Så kan vi evt få en opredning til ahm på 7 – men jeg kan ikke rigtig finde ud af, om man må det. For når jeg søger på 2 voksne og 3 børn er det kæmpe værelser/suiter der kommer frem med senge til alle. Og hvis jeg søger på fx 2 voksne og 1 barn kan jeg ikke se, om de små så godt må sove hos os. HAr lyst til bare at bestille det – det koster jo betydeligt mindre og er fint med plads – men jeg vil jo ikke risikere, at de enten ikke vil give os værelset eller vil have vi skal betale en masse tillæg og så lige så godt kunne have taget det dyre værelse… Håber du ved noget om det. VH Louise

  • Hej Louise

   Det er altså også en jungle at finde ud af. Du skal helt ikke booke sådan en stor suite.
   Hvilke hoteller har du i kikkerten? Så kan jeg hjælpe dig med at finde frem til, hvad der er tilladt og hvilke der er tilgængelige.

   De bedste hilsner
   Bettina

 • Hej Betina.
  Min datter og jeg står og skal afsted nu her til december. Vi har flybilletter og hoteller på plads (Phuket, phi phi øerne, krabi, Koh Samui, Khao Lak og Phuket).
  Jeg mangler lidt info omkring hvad det koster i mad ( frokost og aftensmad, da morgenmad er med i hotel priserne) og en ca pris på rejsen imellem destinationerne.
  Alt det andet har jeg gjort for ca. 14.500 kr., for 2 voksne.
  Mvh
  Camilla

  • Hej Camilla

   Hvor er det skønt for dig og din datter. Det er jo en lang og spændende rundrejse.
   Dit madbudget kan gøres meget billigt. Jeg vil helt klart opfordrer til at spise lokalt. Et måltid og en sodavand/øl står i 30 – 50kr, så for et par hundrede kroner kan i leve om dagen. Dertil kan i handle snolder og drikkelse i de lokale kiosker. Nogle kiosker a la 7/11 har også billige take-away retter. De fleste værelser har en minibar, hvor i kan lægge drikkelse ind i.
   Transport imellem byerne varierer efter om i kører privat eller med de små lokale minibusser. Uanset er taksterne faste og du kan bede om at se deres tarifkort, hvis du er usikker. Såsnart du kører med Tuk Tuk eller hyrer en privat longtailbåd bliver prisen anderledes og du skal prutte/forhandle. Det kan godt være du vælger chaufførens oplyste pris, fordi den i din verden lyder billig, men du kan forhandle.. Du kan på google finde de fleste færgeoverfarter og læse prisen. Jeg kan ikke lige huske priserne i hovedet, men de har prislister, så derfor er det dejlig enkelt. Jeg kan oplyse dig om, at det er ikke dyrt ?

 • Hej Bettina
  Sikke en god oversigt over jeres rejse.
  Vi har booket billige flybilletter til næste vinter, men er nu i tvivl om, hvornår vi skal booke de første hoteller. Ved du hvornår det er billigst og bedst at bestille de første par overnatninger, når vi kommer derned?! Er det ikke for dyrt at gøre endnu. Vi skal afsted i starten af februar.
  Mvh. Christina

  • Hej Christina

   I udgangspunktet ville jeg booke værelser, hvis jeg var dig. Det ville jeg gøre af den grund, at du måske har nogle krav til indkvarteringsstedet og standarden. Hvis du har det vil der de “bedste” steder være udsolgt pga højsæson i februar og især hvis i skal ud på nogle små øer. Hvis det ikke betyder noget om der er air condition, fornuftige toilet- og badeforhold, håndklæder, tætte vægge mv. så skal du gå all-in og blot booke de første dage og se tiden an og drage på eventyr.

   Vi havde kun booket et par dage og tog det op fra sted til sted. Det var nemt, fordi det var lavsæson og hotellerne var halvtomme.

   Prøv at mærk efter, hvad du tror er bedst for jer og passer jeres famile, temperament og ferieform.

   Jeg vil gerne gå mere i detaljer og blive mere konkret, men så skal jeg vide lidt mere om jeres alder, hvormange i rejser, hvilken lufthavn i lander/afrejser. Du må gerne sende mig en mail ?

   Dbh. fra Bettina

 • Hej Bettina (og Lars, Mathias og Kristine)

  Det lyder fedt med jeres rejse til Thailand. Jeg har kigget jeres budget igennem – og det kan nok ikke gøres meget billigere end det. Godt klaret. Thailand er billig, men kan hurtig blive dyr.
  Det var specielt nogle gode priser på flybilletterne kan jeg se. Jeg rejser selv meget og bor nu fast i Thailand. Derfor har jeg naturligvis en anden tilgang til priserne. Men for en 3 ugers ferie med hoteller, så klarer i det ganske godt for omkring 42.000.

  Dog vil jeg mene, at man kan gøre det lidt billigere – om man vil. Men det afhænger naturligvis af den komfort man ønsker, samt stedet man vil opholde sig. Lige nu bor jeg i Phuket. Her har jeg en lille studio lejlighed, hvor man med god vilje godt kunne bo 4 personer i en 3 ugers periode. Den koster for mig 1000 kroner pr. måned. Hvis man kun vil leje den i en kort periode vil den koste lidt mere. Omkring 12-1400 kroner. Men det er klart, at det ikke er samme service og oplevelse som et hotel. Og det kræver lidt mere gravearbejde etc. Blot en info hvis nogle skulle have lyst at spare lidt yderligere på deres Thailand ferie.

  Jeg håber jeres næste rejse bliver super og i nyder livet

  Ha en dejlig dag

  Med venlig hilsen,

  Dallemand

  • Hej Dallemand

   Tak for dit kig forbi bloggen og dine interessante oplysninger.
   Det er meget rart at vide, men dit store lokalkendskab som fastboende, at vores budget ikke er helt ved siden af. Et af vores valg var f.eks at vi skulle have pool til børnene. Nu er de blevet et par år ældre og tiderne skifter, så når vi rejser tilbage på tirsdag, så er det ikke med pool på alle hotellerne. Se vores rejseplan her: https://www.danishadventurer.dk/rejsefeberen-droener-rundt-i-blodet/

   Når jeg kommer hjem vil jeg lave et nyt budget og sammenligne med vores første tur. Det bliver ret interessant at sammenligne.
   Tak for dit tip med med lejligheden 🙂
   Hav det godt.
   De bedste hilsner
   Bettina

 • Rigtig god ide med et forslag til budget. Synes det kan være svært at beregne hjemmefra hvad det ca vil koste når man skal til et nyt sted.

  • Hej Rikke
   Tak skal du have.
   Ja, det er jo nemt nok at finde en flypris og lidt hoteller, men hvad koster alt det andet der følger med i planlægning af en rejse bl.a. lokale busser, udflugter, vaccinationer osv.
   De bedste hilsner
   Bettina

 • Jeg er vild med, at du har lavet et budget med og uden overnatninger, så man selv kan bestemme om det bliver billigere eller dyrere alt efter hvilken slags hoteller man vil have 🙂 Findes der egentlig billigere overnatningsteder på Koh Ngai eller er der kun en mulighed?

  • Hej Tine

   Selvom der er mange tal og linier, så giver det nemlig en mulighed for selv at op- nedgradere ens valg af indkvartering.
   Der findes en 10 stykker overnatningssteder på øen Koh Ngai og Koh Ngai Resort var i den periode i den lavere ende. Vi valgte det til pga. pool og “egen” strand.
   De bedste hilsner
   Bettina

Send en lille hilsen i kommentarfeltet :-)