Alexander den Store statue, floden Vardar, den gamle stenbro, byens bedste museums, trendy cafeer og mennesker der krydser den flotte runde plads Macedonia Square er udsigten fra vinduerne på London Bed & Breakfast.

Beliggenheden kan simpelthen ikke blive mere centralt i Skopje.

Fra London Bed & Breakfast kan du gå til alle seværdigheder i hovedstaden Skopje.

Værelsesbeskrivelse

Ale værelserne på hotel London Bed & Breakfast er pænt møbleret med moderne møbler og interiør. Væggene er pyntet i med bristiske motiver. Der er garderobeskab, skrivebord, minibar, spejl, kroge til jakker, air-condition, gratis WIFI, fladskærm med masser af kanaler, føntørrer og strygejern og toiletartikler, så dem kan du undvære at pakke med i toilettasken.

London Bed & Breakfast har flere typer af værelser fra små 2-personers standardværelser til dobbeltværelser og twin værelser med udsigt og store 3 – 4 personers værelser. Dvs. ønsker du udsigt, som på billedet taget fra mit vindue, skal du være opmærksom på, hvilket værelse du bestiller. Jeg skrev med receptionisten i forvejen, for at sikre mig værelset med udsigt over Macedonia Square. Min eneste bekymring var støj fra torvet og baren i stueplan på hotellet, men omkring midnat blev der stille og min skønhedssøvn blev ikke forstyrret.

Jeg bookede London Bed & Breakfast igennem Booking.com (reklamelink).

Det kostede kr. 2.819,- inkl. morgenmad for 3 nætter, at bo i et twin værelse med udsigt og et mindre 2-personers standardværelse.

London Bed & Breakfast bar og restaurant

Hotellet ligger så centralt i byen i en af de gammel eksisterende ejendom, at der findes ikke en masse faciliteter. De har cykler i højsæsonen, men deres største trækplaster er den engelsk look-a-like bar og tilstødende restaurant. Det er her morgenmaden serveres for hotellets gæster og det jeg allerbedst kunne lide ved baren var, at gæsterne var en blanding af lokalbefolkningen og forretningsmanden der lige kom forbi efter en kop morgenkaffe med en kollega og os. Baren har udeservering med udsigt til Macedonia Square og Hotel Marriot, hvor typisk berømtheder indkvarteres, så hold et øje med tv-vogne eller andet securitypersonale, så er der nok VIP’er i byen.

London B & B Bistro London
London B & B Bistro London

Parkering

Har du lejet en bil kan du mod et gebyr booke en parkeringsplads i et nærliggende parkeringshus. Det havde jeg også forhåndsbooket igennem receptionisten, fordi så var vi på den sikre side. Det tager 5 minutter til fods, at gå hen til parkeringshuset.

Vi havde en lejebil for en uge til kr. 1.262,- igennem Rentalcars (reklamelink).

De bedste hilsner

Bettina

2 Comments

Send en lille hilsen i kommentarfeltet :-)