Motel One Hamburg am Michael ligger 350 meter fra St. Pauli U-bahn, 8 minutter til Reeperbahn, 20 minutter til det nye berømte Elbphilharmonie i Hafencity igennem det hyggelige portugisiske kvarter med den danske sømandskirke og 10 minutter til shoppinggaderne i midtbyen og kunstmuseerne.

Det er et centralt beliggende nyt koncept hotel med parkeringskælder mod betaling og cykeludlejning.

Facaden er temmelig gyselig, men værelserne og interiøret er det stik modsatte 🙂

Receptionen betjenes 24/7 af et venligt personale, hvor der gives en høflig betjening.

Morgenmadsrestauranten er integreret med en lounge og et bar område i blå / brune nuancer, som gør dette store rum til et opholdsted for hotellets gæster. For nogle kan det virke lidt støjende, men jeg følte lige det modsatte. Fremfor de typisk gabende tomme lokaler, når morgenmaden slutter blev dette område til et hyggeligt uformelt mødested.

Pæne små værelser med en skøn seng, blød dyne og masser af puder, mange stikkontakter ved sengegærdet og et dejligt lille badeværelse med forholdsvis stor brusekabine med håndsæbe og shampoo. På værelset er der et lille bord og en pæn lænestol. Farverne her går igen i blå / brune nuancer. Ved siden af sengen er der indbyggede hylder til at lægge dit tøj og andet på og ved entreen et stort spejl med bøjler, gratis WIFI, fjernsyn, lydisolerende vinduer og A/C.

Min bedømmelse af Motel One Hamburg am Michael, er at det er et funktionelt hotel med et lille værelse med gode praktiske detaljer perfekt til en weekend i Hamburg eller et par dages forretningsmøder.

Jeg lægger især mærke til deres stillingtagen til, at hotellet har valgt at have økologiske morgenmadsprodukter i restauranten og organiske sæber på hotelværelserne.

Prisen på et dobbeltværelse er kr. 715,-
Prisen for et enkeltværelse er kr. 604,-
Morgenmad koster kr. 71,-

Se efter ledigt værelse her: http://www.booking.com/hotel/de/motel-one-hamburg-am-michel.html (Reklamelink)

Facaden til Motel One Hamburg – den sælger ikke ligefrem hotellet 😉

Motel One Hamburg am Michael

De bedste hilsner

Bettina

Send en lille hilsen i kommentarfeltet :-)