Elsker du at gå i biografen og er du James Bond fan, så må du ind og se No Time to Die og bagefter tør jeg vædde med, at du vil have Sassi di Matera på listen over steder du gerne vil besøge.

Det er sjovt at tænke på, at mindre end en måned efter vi rejste igennem Sassi di Matera i Italien kom James Bonds produktionsselskab og begyndte, at gøre klar til No Time to Die optagelserne.

Forslag til hotel: Hotel Sassi med ualmindelig smuk udsigt over Sassi di Matera

No Time to Die

No Time to Die er den 25. spillefilm i serien om den hemmelige britiske agent James Bond.

Hvem elsker ikke det klassiske plot med en god kendingsmelodi, den hurtige Aston Martin, kvinderne, skurken og helten 🙂
I filmen som udkommer nu er der optagelser fra London, Færøerne, Norge, Jamaica og Italien. Men da jeg så traileren i biografen blev jeg vildt forbavset og tænkte der har vi jo lige været!

Hvis Sassi di Matere ikke allerede var en af mest efterspurgte italienske byer, så bliver den det ihvertfald nu med den nye James Bond film No Time to Die.

Grottebyen Sassi de Matera

Byen skiller sig markant ud ved at være en huleby udgravet i kløften Gravina di Matera og med sine snoede sandfarvede små stenbelagte veje. Her har boet mennesker lige siden den ældste stenalder. De første huleboer levede i huler de selv udgravede i kløften og skulle ifølge historiebøgerne være de første mennesker i Italien.

3 dage i sommerferien 2019 boede familien og jeg i hjertet af den gamle del af byen og kun et par uger senere var Daniel Craig, Rami Malek og smukke Lea Seydoux i byen. Det mærkede vi intet til eller hørte omtale om, så man må sige at produktionsselskabet gør det godt. De går virkelig stille med dørene med sådanne oplysninger.

Her er lidt stemningsbilleder fra byen.

Udsigt over Sassi di Matera

No Time to Die

Byudsigt over Sassi di Matera

God tur til Italien eller i biografen 🙂

De bedste hilsner

Bettina

Send en lille hilsen i kommentarfeltet :-)