Reklamesamarbejde for Hotels.com

Jeg har i samarbejde med Hotels.com lavet en guide med fire ret lækre byhoteller i Aarhus centrum lavet på baggrund af mine utallige hotelbesøg både igennem mit arbejde i rejsebranchen og mange arrangementer i byen. Er jeg farvet af mit arbejde, måske er jeg det, men jeg kunne aldrig finde på at anbefale et sted jeg ikke selv havde lyst til at bo på.

4 lækre byhoteller i Aarhus

I år har vi virkelig fået øjnene op for at overnatte i Danmark. Begrebet Staycation kom for alvor i brug herhjemme. Et nyt begreb, som skulle få os alle sammen til at føle, at ferie i Danmark bare er det fedeste i hele verden.

Og her vil jeg da gerne lave lidt reklame for Staycation i Aarhus.

Comwell Aarhus

Jeg er personligt ret vild med designhotellet Comwell. Her er udsigt over Aarhus fra stort set alle værelser. Der er en ginbar med et kæmpe sortiment. Her er kræset for forretningskunden med små private lounger. Og så har de den åbne tilgang, at man gratis må arbejde i deres co-working space, hvor der desuden følger kaffe og vand med. Her har jeg holdt mange korte møder, skrevet artikler og netværket. Er du en børnefamilie kan du leje en masse udstyr. Ring til receptionen og snak med dem.

Her er 10 minutters gang til banegården, busstation og Domkirken og 5 minutter til Aarhus Street Food.

Comwell har fitness, løberruter med RunGo, cykler, bar, restaurant, morgenmad, room service og P-kælder kr. 150,-.

Comwell Aarhus

Hotel Oasia

På en lille stikvej ligger det mindre boutique og design Hotel Oasia med sine 91 værelser. Hotellet er en lille oase bygget i en gammel ejendom og moderniseret til det 21 århundrede. Jeg synes deres rum mellen reception og morgenmadssalen er et rigtig dejligt område at sidde og hygge sig i. Morgenmaden er lækker og deres nye fitnesslokale er i orden, hvis du gerne vil holde figuren på din ferie i Aarhus. Det er mindre anvendt af forretningsfolk end Comwell og Radisson.

Vil du have fifs til din weekendtur i Aarhus

Her er 5 minutters gang til banegården og 10 minutter til busstation og Domkirken.

Oasia har fitness, cykler, bar, wine hour, morgenmad og få parkeringspladser i gården kr. 135,-.

Hotel oasia wine hour

Fotokredit: Hotel Oasia

Radisson Blue & Red

Først kom Radisson Blue i 1995 og så kom Radisson Red i 2020. Hotellerne er i samme hotelkæde, men med hver sit tema.

Blue er i hverdagen stedet, hvor forretningsfolk checker ind- og ud. De har alt indenfor murerne bar, cafe, restaurant, roomservice, fitness og diskretion. Her bor ofte mange kunstnere og crew til events i Aarhus bl.a fordi hotellet er nabo til Musikhuset, samt fordi de i mange år har opbygget en professionalisme i at håndtere den type kunder. I weekenden møder du par og en smule børnefamilier. Er du en børnefamilie kan du leje en masse udstyr. Ring til receptionen og snak med dem.

Radisson overnatning i Aarhus

Red ligger med udsigt til Rådhuspladsen og de øverste værelser (mod et gebyr) har smuk udsigt og solnedgang til Regnbuen på Aros. Et lækkert urbant hotel til den kræsne, som gerne vil bo lidt anderledes og hightech.

Begge Radisson hoteller har fitness, bar, restaurant, morgenmad, room service og P-kælder kr. 160,- og 5 minutters gang fra banegården, 10 minutter til busstation og Domkirken.


Læs også min artikel med tips, hvis du kun har 24 timer i Aarhus 🙂

Aarhus er en skøn by – siger pigen fra Fyn, som har boet længere tid i Aarhus end på Fyn….. Jeg føler i den grad hvad Tina Dickow synger i sangen “Pigen ud af Aarhus”, sådan har jeg det med Fyn.

Velkommen til Aarhus eller hvilken som helst anden by i Danmark, næste gang du drager ud på et staycation eventyr i Danmark.

De bedste hilsner

Bettina

Send en lille hilsen i kommentarfeltet :-)